Despre mine

Ma numesc Hodos Dan-Adrian, sunt membru PLUS de la infiintare si Presedintele PLUS Arges. Sunt in comunitatea mare RO100/PLUS inca de la inceputul anului 2018, cand am pus bazele comunitatii locale RO100 Pitesti Inovator, comunitate centrata pe contributia la politicile publice locale si inovare.

In prezent sunt consultant în management public și dezvoltare urbană, iar in trecutul recent am fost membru în echipa de dezvoltare a proiectului Smart City de la Primăria Alba-Iulia. De asemenea, sunt fost consilier al primarului Piteştiului pe probleme de dezvoltare urbană.

Cu toate acestea, provin din sectorul privat, unde in ultimii 15 ani am acumulat o experiență vasta in vanzari internationale, management și consultanță pentru companii multinaționale și românești. Sunt fondatorul unei companii de consultanta care isi propune sa ajute producatori romani care vor sa dezvolte piete externe noi sau sa-si consolideze pozitia acolo unde sunt prezenti, oferind consultanta si implementare pentru strategii de relatii internationale comerciale.

Experienta acumulata in sectorul privat si public, dar mai ales cea acumulata in Primaria Municipilului Pitesti si in  proiectul « Alba Iulia Smart City », ma recomanda pentru a fi un bun Administrator Public al Pitestiului.

Pentru informatii suplimentare despre parcursul meu profesional puteti vizualiza profilul meu complet aici: https://ro.linkedin.com/in/dan-hodos-644bb26

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *